Vanaf €75,- gratis verzending
Voor 23.00u besteld, morgen in huis

Over Viv Healthy

8 op de 10 vrouwen ervaart gezondheidsklachten als vermoeidheid, prikkelbaarheid, korter lontje, vruchtbaarheidsproblemen, menstruatieproblemen, stress, haaruitval, niet kunnen afvallen, slecht slapen, etc..

Typische vrouwenklachten wordt ook wel eens gezegd. Maar wist je dat deze klachten hormonaal zijn?

Viv Healthy begrijpt vrouwen en hormonen als geen ander. Onze Oprichtster Vivian Reijs is dé Hormoonexpert van Nederland, bestseller auteur en veel gevraagd Health spreker. Ze heeft al meer dan 100.000 vrouwen geholpen om in no-time van die vreselijke klachten af te komen!

Door haar online coaching programma, boeken, hormoonproof producten en haar eigen support supplementenlijn, voelen vrouwen zich snel energieker, gezonder en blijer. Ja, ook jij kunt eindelijk weer die leuke en blije vrouw zijn die je wilt zijn!

Door deze unieke en complete aanpak helpen we jou de weg naar gezondheid en balans te vinden. Al onze producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zijn van hoge kwaliteit, bevatten geen rare toevoegingen, zijn 100% hormoonproof, geschikt voor vegetariërs en zijn samengesteld door een team van orthomoleculaire experts met meer dan 30 jaar ervaring.

Naast onze eigen producten laten we jullie ook kennismaken met andere hormoonproof producten waarvan wij weten dat wij vrouwen daar allemaal heel blij van worden. Alles met het doel om onze hormoonbalans zoveel mogelijk te ondersteunen.

Live Happy & Healthy with Viv

Liefs,
Vivian & Team Viv Healthy